Mamma Mia!

Älskade Mamma Mia. Älskade film. Älskade ABBA.

ursäkta uttrycket men sikka.

gick in på bodens hemsida och fick läsa att ersboda är ett storvuxet hårt, nästan fult spelande lag med hetsig tränare som tyvärr sätter prägel på spelarna på och utanför planen. jag sitter bara ch gapar när jag läser detta. utvisningen för laine köper jag, det jag inte köper är att man som domare först säger 2 minuter och sen när man hör sekretariatet (som förresten ska bete sig neutralt) och ledarna skrika om 5minuter sedan ändrar sig till 5minuter. det får mig som spelare att undra var david lundberg är när man behöver honom som mest.
sen vet jag inte avd de menar med utanför planen faktiskt med tanke på att de aldrig träffade oss utanför. men vad vet jag? jag är ju bara spelare eller hur?
Så, nu när mina irriterade kösnlor lagt sig, vi kom ju trots allt vidare och önskas trots vårat fula spela lycka till då vi ska försvara norrländska innebandyns ära. så nu sitter jag bara och skrattar, för när jag kikade igenom bilderna från matchen så upptäckte jag att det på något magiskt sätt bara var när de hade anfall. kul vinkel!

jag måste bjuda på en bild som gör att jag själv förstår vad låg tyngdpunkt innebär. hahaha, lååååg tyngdpunkt. låg.




det där med att lyckas på bild är överskattat.

Dagens;

Ready Position.
- Innebandyns Gyllene



hånskrattande hälsningar


Smkvalet

gick bra nu är vi vidare
min prestation kändes riktigt bra, är nöjd över min insats och är just nu så trött att jag funderar på att ta den eviga vilan ^-

underbara älskade

älskade läsare, nu går jag på höstlov.

slick..

en sketen minut kvar!!!!!


höstlov om en minut!


mm..

dos minutras!!
zwei Minuten!

tacka språkkunskaperna vetja!

it's a hallelujah

3 minuter kvartill höstlov gott folk" TRE MINUTER!


oron finns bara där.

Fick sms igår om att C låg på sjukhuset och jag kände direkt hur klumpen i magen började växa. Vad betydde nu detta? Min vänner sa sedan att eftersom det inte var inflammation eller blödning så var det nog ingen fara men det var inte för än när jag kom ner i Centralhallen efter att jag besökt honom som jag kände hur oron blev större och törnade emot allt som fanns i mitt huvud. Jag vet att han klarar sig, för det gör han alltid. Herregud, killen skulle klara sig om en skridsko skar av hans pulsåder men fortfarande - jag kan inte låta bli att tänka de berömda "tänk om".

Jag vill veta varför du har ont, jag vill veta att du mår bra för jag vill ha hem dig nu. Jag vill veta att det kommer gå över. Jag tycker inte om att se dig liggandes i ett rum som inte ens har en enda tavla. Kom hem och stilla min oro.

Mitt i allting får du mig att le och skratta och det tackar jag dig evigt för.

      

Du ska egentligen inte ha en kamera med stark blixt i din hand. Det borde anses vara en hälsofara för andra.
Tack för att du får mig att le. ♥

Dagens;
Det är verkligen ingen vidare mening med att uppleva
intressanta saker som översvämningar,
om man inte får vara två om dem.
Det är bra mycket trevligare.
- Nalle Puh (A.A. Milne)



otroligt

gårdagen var ett skämt. Hoppas ödet tog ut sin 1 april på mig i förskott så aknske jag slipper denna skit en gång till.

kvar av dagen är idrott då vi har innebandy, svenska och sedan matte. helt okej ändå. sen ikväll blir det att plugga grammatik till svenska prov och jag är en katastrof på sånt som kallas grammatik inom svenska. Det är helt otroligt att svenska som var mitt bästa ämne i högstadiet helt plötsligt omvandlas till sämsta nånsin. jajjebox. adverb kan ta sig.

Gone..

Fick virus på datorn, hade lagt in bilder från telefon in på bärbara helvetet och nu är de borta. tänk så komiskt! en överdos av starka piller känns lockande efetrsom bilderna också är borttagna från telefonen. nä dra åt helvete. det måste vara ett skämt alltså. allt arbete, bilder, anteckningar.. det är helt sjukt.

MVG

jajemen jag sriver bara lite kort ör att skryta om mitt mvg jag fick på matte provet. Detta prov sa jag rama in och sätta upp på väggen eftersom det är första gången jag någonsin fått mvg på ett matteprov, och troligen sista. så plastlamineringsmaskinen, here I come!

Nä, nu är det tyska sen smträning då vi gamlingar ska visa att vi inte bryter höftbenet bara för att vi ramlar, nu jävlar.

förresten felicia om du läser detta. jag sticker på fredag klockan 16.00 om jag kommer med så grusas våra hsm3 planer ganska ordentligt. fuuuuuuuuuuuuck.

jaha mvg på er

pinsamt.

jag orkar faktiskt inte lägga in bilder som jag tagit för bloggens skull just nu. näe för jag måste ändå fortsätta med det här historia arbetet. åh! det är ju söndag! då ska ajg ba ligga o gotta mig framför tv:n med en påse ostkrokar som nu blivit min nya favorit. ja förutom kladdkaka med grädde dårå.


After this interview I found out that Caesars' last words were; "Et tu, Brute!" No one so far understands why he said "And you also Brutus!" and it is probably something that is between Brutus and Caesar. No wondering that Brutus was chocked!


vi ska skriva en nyhetsaritkel om en speciell händelse i antika rom som om vi var där och ja. där hade ni litegrann.

nu är det inte sååååå mkt kvar iaf..


hoppas på at få lägga in mina nya, fräscha bilder.

tills vidare.


jordskalv!

http://vk.se/senastenyttart.jsp?article=224045&categorylist=10,4,6,32,39

vill börja med att berätta att jag för första gången varit ed om ett jordskalv. Tyckte det var lite obehagligt så jag är nöjd med den lilla styrka, jag behhlver ingen jordbävning eller liknande!

ledig idag och imorrn för utvecklingssamtal, gick på stan och hitatde en kjol, bild kommer senare.
uutvecklingsamtal imorgon, jag får väll hoppas att jag det inte ser alltför hemskt ut;)

Dagens;
Är det inte fantastiskt att nyheterna från
hela världen alltid passar in precis i tidningen.
- Okänd


Skakiga hälsningar

onsdag onsdag onsdag

Sitter i soffan och försöker komma över chocken att jag fick se min bror. Han kom hem nyss och berätta han skulle ut och fiska. Hmf, vilken vildmarksknutte. Onsdag kväll och jag sitter och känner lugnet för idag har jag ingenting jag måste göra. Ingen stress eller någonting. Fast vänta. Stress och stress? Jag är inte så säker på att den här stressen verkligen existerar i så stora skalor som alla pratar om. När man väl sätter sig ner och funderar över vad man är stressad över kan det hända att man kommer fram till tre saker. Tre saker som man faktiskt kan prioritera mellan. Jag tror den största orsaken till stressen är att man stressar upp sig över att man känner lite smått stressad. 

Som exempel; I söndags var jag nära att bryta ihop för jag kände mig så stressad men så frågade mamma vad det var som tyngde mest. Engelskan, ja sen måste jag ju komma ikapp i matten och sen… Jo sen måste jag baka. Så fort jag berättat insåg jag att det var tre saker och mamma kunde hjälpa mig att baka. Så den här stressen misstänker jag var fanns i liten skala men blev överdriven av mig själv. Så varför stressa upp mig kanske du undrar? Jo, om du tittar dig omkring så kan du nog se, speciellt på stan att folk som går ensamma stressar fram. Jag tror själv att jag gör det. Kanske försöker vi se stressade ut för att inte verka ensamma? Nu börjar jag glida ur ämnet, ni kanske fortfarande sitter och undrar vad för slags piller jag knaprat på. Men jag tror att anledningen till varför jag stressar upp mig är att det är så det ska vara nu för tiden.
"Om du inte har det stressigt så är du slö. Om du inte har det stressigt så jobbar du inte tillräckligt."

 Känner ni kanske igen er lite grann? Nu ska jag inte dra alla över samma kam och säga att alla som är stressade inte är det egentligen. Jag tror säkert det finns de som har för mycket att göra, tro mig jag vet att det kan leda till riktigt allvar. Men jag hoppas att alla mina 12 läsare inte tillhör den andra kategorin utan att ni tillhör den första för att ni ska kunna förstå att ni inte behöver vara stressade, utan istället bara kunna sakta ner och lägga upp fötterna i soffan, för det är verkligen jätteskönt.

 Dagens;
Slow down, you move to fast.
You’ve got to make the morning last…
-Sång i mitt huvud


nattinatti!


lycka

isabelle har hintat och jag blir så lücklig!

jaha en svenska lektion och ett matteprov sen snyltar jag på christoffer och får fara hem till honom istället för att stå och vänta på bussen. jajemen.

oj de anda har örjat öva inföörprov. borde jag också göra det?

jaha

lunch om 20 minuter, under den lunchen ska jag slänga i mig mat och sedan fixa i rdning en powerpoint om australien som jag förresten hemskt gärna skulle ivilja fara till. tomten läs detta noga, surfer´s paradise, australien, 3 veckor.

nä nu börjar jag bli ¨hungrig. maaat

och grattis till isabelle och niklas som polat i ett år. ni är ett av mina favoritpar!


Jag kan faktiskt vara i tid.

Jag är duktig å att vara i tid med viktiga saker.



Så, tomten känn ingen press nu, och angående Surfers' Paradise i Australien så har jag redan hittat ett hotel så du behöver inte tänka på det!

Känn julstämningen.


bad hair day

sit. för det första måste jag berätta är om min dröm som var helt sjuk. drömde att christoffer dog ELLER försvann och ingen annan brydde sig! hemskt! Jag var hur ledsen sm helst och så träffade jag hans föräldrar och det var helt kolugn och ba; nä men det tar ett tag sen brukar alla försvunna komma tillbaka. Nej usch hemskt. Så då när jag vaknade skickade jag i panik ett sms till C för att fråga hur han mådde och till min lättnad så levde han och verkade må bra.
 
För att fylla i rubtiken, vaknade också med luggen åt ett obestämt håll och resten av håret såg ut att ha blivit kört i en köttpress. Morgonfrippa forevaH!

jaha, sista lektionen nu -tyska

Dagens;
Jag visste precis vad jag ville bli tills jag fick tala med yrkesvägledaren.
-Okänd




aus auser bei gegenüber mit nach seit von zu.




hicketihick

spelat sms idag i övik. det sved.

första matchn mot iksu ungdom spelar vi sjukt bra. Det är så man blir tårögd. pressen funkade, försvaret, spelet. ja herregud
andra matchen kändes redan i början att ingen var riktigt taggad och ja.. det visade sig på plan. fick däremot kliva av efter några minuter in i första för att jag fick så svårt att andas. den här jävla förkylningen kmmer aldrig att försvinna har jag nu insett.
tredje matchen vill jag inte prata om för min del.. spelade inte första för att jag kände mig risig men när jag väl kom in i andra kändes det som att jag lika gärna kunde ha suttit kvar på bänken. nej usch men första matchen! shit jag är så sanslöst stolt.

så, nu har jag träninsvärk i hickmuskeln, stukat lilltån och regelbundna sendrag i vaderna. åh, som himmel riket. något jag bara måste få upplysa er om är att jag tog ett skott idag och lyckades få det bästa bollmärket.
först öär det en ring på vänsetr insida lår och sen är det ett rött märke på insida höger lår.
Hur kommer det sig ådå kan man ju undra? Ja det undrar jag också. Men det är ganska unikt!

Dagens;
Det är samma gamla historia.
Pojke möter flicka,
pojke förlorar flicka,
flicka möter pojke,
pojke glömmer flicka,
pojke minns flicka,
flicka dör i en tragisk ballongolycka över Orange bowl på nyårsdagen.


-The Naked Gun


slitna hälsningar




:O

Shit, vår lärare berättar om en skola där man inte får ha bkå jeans för att det anses vara mer av "the worker style".
uh mama! som det står på min förra innebandyklubba.


det börjar bli drygt att att gå omkring med förkylningshuvudvärk.


bowling ikväll och jag är inte så där kanon på att träffa de där käglorna. hmm.


änglisch

är less på allt.
nu vill jag hem.

jag ser ljuset!

åh snart helg!

helgens agenda blir:
träning + bowling med småtjejerna
 j18sm. i övik lördag'
hålla blåbärsträning en timme söndag
försöka ta igen det jag missat när jag var sjuk


allt utom det sista är jag helt med på men alltså. snälla. nu är jag bara less på skolan. Jag tror jag kommit in i någon sorts svacka. uschusch!!

tyska nu, vi skrivs!




duracellooo!

psykologiprovet är färdigt. kan dock hända att jag måste korta ner den.
så gårdagen alltså. innebandy-deltog inte, idrott-deltog inte, svenska och sedan matte.
satt på kvällen frå klockan sex till klockan tio i elva och påtade med psykologin.

Jag vill tacka mamma och min syster för att de stöttade mig och hjälpte mig genom att diskutera.
Jag vill också tacka min Christoffer för att
 han blev less på mitt tjat och gnäll om att jag inte skulle hinna skriva provet
 och därmed sa att jag kunde fara hem. Puss på er.



När jag satt mitt under psykologiprovet och var inne på 6decilitern te så kom jag på vad jag ville ge Christoffer i julklapp. Och när jag väl låg i sängen och skulle sova så kom jag på en till sak jag skulle kunna ge. Skönt att man är ute i tid i allafall!


Ska lyssna på läraren nu.


Civics på er!




ha!

om jag trodde jag skulle få vila sista dagen innan jag går till skolan igen?
HA! hemprov i psykologi, in på torsdag. ingenstressingenstressingenstressingenstress.

hopp?

kanske det finns hopp om min rygg ändå?
var till sjukgymnasten och hittade lite fel på min rygg. fick veta att jag har tappat 40% av min uthållighet i ryggblablabla.. 40!? åh rsäkta, jag kanske inte gjorde mig klar nog, 

det är pinsamt dåligt!så det var alltså någonting om att jag var för svag i bålen och använde bara de yttre musklerna som styrhmhmhm...  och det gjorde att jag fick ryggvärk.
det måste ju vara ett skämt?

ja, nu har jag iaf fått lite övningar som jag ska arbeta med och förhoppningsvis har det löst sig till jul.

we'we got to work, work, work things out..








komiskt. ironiskt. skitkul.

  • fick saften från en pressad citron i ögat
  • fick tillbaka smak- och luktsinne
  • tappade smak- och luktsinne efter 15minuter
  • sparkade rakt in i en fåtölj
  • spillde varmt te på böstkorgen
  • fick ett rött mätke på bröstkorgen efter teét
kära läsare, välkommen till min ironiska dag. jag hada skrattat fruktansvärt om jag fick höra detta hända någon annan, men inte när det händer mig. citronsaften sved som fan måste jag säga! jag menar jag har ju räknat ut att detinte skulle vara som en mjuk nytvättad  varm handduk när man fryser men alltså gud! det sved verkligen!

jaha nu ska jag avsluta denna klagomur och sova. natti puss

dagens;
"Surt sa tjejen som fick citron i ögat!"
- Amanda alias. Mannagryn



det blir bättre!





döende.

tillståndet är för mig just nu: döende.

jag komemr dö en lång och plågsam död, jag tänker klaga så fruktanvärt mycket. och jag tänker tycka väldigt synd om mig. för det är faktiskt synd om mig. jag komemr ju snart dö.

kära läsare, over and out.




haha!

alltså, nu ska vi tänka efter.
te är vätskedrivande.
under de senaste tre dagarna har jagt roligen hunnit dricka ungefär 8liter.
så 8liter vätskedrivande under tre dagar.. jag är så sjukt glad över att jag inte är inkontinet.

visst heter det inkontinent?

nostalgic

gott folk. alla ni som var med till västerås med vb-laget kanske komemr ihåg hur min röst lät efteråt? ja, låt säga att jag just nu får väldiga nostalgikäsnlor eftersom jag låter lite likt som då.

min röst låter som en blandning mellan en hund och kalle anka. oh my god, hur ska detta gå? tänk om jag slutar som carola?!?!

ska sova nu, hoppas på att slippa kalleankahund rösten imorrn. den låter verkligen ful!


sjung ut.




regler?

det bör vara lag på att personer som betyder mycket för en ska berätta om de skadat sig direkt det hänt.Hör du det? LAG!
oh, ja du vet vem du är! haha

har knarkat fisherman's friend så jag är snurrig. men oh så skönt med lindrande. aaah!!

Såg nyss melodifestivaln sthlm - belgrad, tur och retur
och min mamma och jag har konstaterat att man inte ska se perelli på nära håll för då ser hon lagom så sliten ut. Jag förstår inte varför hon envisas med den där ögonskuggan?! :O

Dagens;
Det finns mediciner som är värre än sjukdomar.
- Latinskt ordspråk

(som halstabletter i för stor mängd.)

hesa hälsningar




Sova?

Jag är trött, vill sova.Vart ska jag sova?

Förresten, Fisherman's friends blackurrant är otroligt god! och all halsont försvinner! Ja så länge an har den i munnen och ungefär 5 minuter efter att den är borta. :)

snyft-

jaha, nu alla mina 8läsare ska jag bjuda er på ett snyftinlägg. jag har åkt på förkylning vilket innebär att jag missar seriepremiären på söndag. kulkul. ödet måste finna mig som ett kul objekt att driva med.

I morde när jag vaknade kände  jag hu halsen värkte ännu mer sen igår och insåg att jag har tyskaprov på morgonen. Jag far iväg och gör det och nu är jag alltså sjukanmäld. Dte är som typiskt av mig att lyckas träffa av helg och seriepremiär på en och samma gång! Jag borde ju få medalj. SÅ om jag nu skriver onödiga inlägg eller liknande, så skyll inte på mig - skyll på halstabletterna som jag tänkte droga ner mig med.



Jag har laddat upp inför sjukläget med plopp, kolaremmar, honungste, halstabletter och massa mysiga ylletröja.
Det possitiva är väll att jag äntligen har användning för skålen jag gjorde på slöjden?


Filmtips tas emot med kärlek!

*Snörvel*


tjoo!!

Jag vill bjuda er på en bild på höstens favorit enligt mig.




Hösten är här och dunjackan har börjat göra mig sällskap!

  

kanoooooon!



Båten som drog till höger råkade innehålla mig och anna. *hrm..*


Sitter på svenskan och har just gjort två diagnoser med helt okej resultat, fick veta på lunchen idag att det r idag matteprovet är. Hoppsan! Så nu har jag fått låna en miniräknare av Felicia och jag ber också alla att hålla tummarna. Ni akn gärna få be till alla gudar som finns om  ni har tid!

Kylan tränger
på, runt 4grader när körde hemifrån i morse och igår fick jag även veta att det snöat kiruna.


God eftermiddag och välkommen till ännu en kall och klar höstdag!
Dagen ger oss runt 5-8 plusgrader och medelhård vind.
På dagens agenda står det Matteprov och kväll utan träning, med psykologiprov!
Vill tipsa er om att ta en sväng förbi Bibliotekscaféet och smaka deras bagels, de sägs vara oemotståndliga!
Vi på Amandas eftermiddagshälsning önskar er en fortsatt trevlig dag!






RSS 2.0