Jag vet.

Jag vet att jag borde vara glad över att hitta på något, men idag känns det bara tröttsamt. Orken tryter och det gör även humöret. Jag önskar verkligen att jag kunde visa all min uppskattning till er, men jag orkar inte idag.

Jag borde inte bry mig, tack jag vet. Men det kommer åt mig på något sätt. Det gör det alltid, även om det inte borde vara så.











Ansiktslyft.

Min blogg behöver ett lyft. Det är ju trots allt, snart vår.

Jaja,

Jag vill inte ens prata om det.


vier

jag har fyra dagars helg nu, sug på den ni!!

Våffeldagen deluxe.

Blev det igår.

Mor och far var båda utflugna på jobb så jag skulle sova ensam i natt. Men eftersom jag är så sjukt mörkt rädd och skapar en massa sjuka skrämmande scenarion om män som sitter i garderober, ligger under sängar och jag kan ju berätta att alla scenarion slutar med att jag antingen dör, blir kidnappad eller slängd utför balkongen.

Så jag ringde Viktor, småpratade lite med honom och sedan slutade det med att han var på väg in till stan för att grädda våfflor av den smet som jag gjort (klockan 22.30) och sedan låta mig slippa sova ensam. Vilken karl!

Histioria nu.










??

MUF har slagit upp ett bord med broschyrer,knappar med mera vid våra skåp? Hrmf.

Visst då.

Övik över en kväll. *slick*










Kär i en tjur?

Nu ska vi få höra en historia om hur en kvinna blev kär i en tjur och försökte fixa ihop den med henne. Vad i??

Min stolthet.



Jag älskar att slå in paket. Älllllskar!!!











Bara måste.

- Plantagen!
- Viktor, pratar du i sömnen?
- Ja.

Jag somnar om. Det var nog inget viktigt.









Willys.

Willys - Bra eller dåligt?

IC1AD är kluvet.

Visste ni att...

...Ökenrottor aldrig kissar. Hur häftigt är inte det?!



Måndag.

Måndagen från helvetet.

Nk redovisning
Matteprov
Tyska


Anonym

Äntligen lite reaktioner. Men ta ej illa upp av en blogg, det är trots allt - bara en blogg.


Jaha, så var sista matchen i div 3 spelad för i år. Just nu kollar jag innebandy.se stup i kvarten för att se vart det bär. Jag är pessimist (stavning?), ni kan ju gissa mina tankar.

Supa och slåss.

- Åh jag är så less!
- Men Nedia, sup in en klunk av livet!
- Det smakar beskt.

Helg

Vi får se vad som händer i helgen.

Troligen ingenting.

Ursäkta då.

Jag har haft en liten paus just för att min dator inte hare xisterat. Nu lever han tryggt(?) i min händer igen.

Jag hae tänkt skriva ett bra inlägg om hur reglerna lyder angående utsläppt hår på sportfoton, men det enda jag har och säga är; Nä.


Gone.

Nu har min käre dator Skurt har lämnats in för rep och nu är jag computerless (?) för ett tag. och jag har svenska A-kursprov på fredag med uppsats. Ähmen, Satan och jag - vi är jäkligt tighta.





Skilda vägar.

Jag känner att det inte fungerar längre och Skurt känner det också. Han visar sina protester med att endast visa up en mörk skärm med lite svaga rutor. Jag vet att man inte ska hata, men nu är det jävligt nära.

KissKiss.

Vad är det emd oss människor? Varför måste vi jämt och ständigt markera revir på ett eller annat sätt?

Jag gick och satte mig för att skriva lite vid ett bord på skolan, då kommer en grupp med killar som bara måste sätta sig vid det bordet och prata ovanför mitt huvud, som bara för att markera att de inte går till ett annat bord bara för att en ensam tjej sitter där. Jag nästan väntade på att en av grabbarna skulle dra ner gylfen och lägga en stråle på bordet.
Herregud, vart är världen påväg?



Dagens;
Hantera alla stressiga situationer som en hund.
Om du inte kan äta det eller leka med det,
bara kissa på det och gå din väg.
- Tommy Ångkvist









måndag var det visst.

Är det verkligen möjligt att det år måndag igen?
Jo det är fan det.


Hur gick det här till?


Ska vara med laget ikväll och ta det lugnt och jag sminkade mig vardagligt men då är ju bara frågan hur jg fick min fransar så böjda, långa, jämna och naturliga? Hur? Det värsta är att detta troligen var ett once-in-a-lifetime moment. Och vad ska jag göra? Jo, sitta med tjejerna inomhud och titta på melodifestivalen. livet är allt bra komiskt.


































Bil.

Nu väntar jag bara på att V ska komma och hämta upp mig sen kan helgen börja.

IBK Ersboda vs. Thoren
15.00 Ersäng, Söndag

Älskling.

Nu kommer snart min älskling. Det "ringer ut" om cirka 14minuter. Älskade helg, Jag älskar dig. Älskling.









Nej nu j'vlar.

Kopfsmärtzen.


evig vila.

vad skulle hända om jag bara svimmade här? mitt under tyskalektionen. skulle jag få gå till sjuksyster eller bara gå ut en stund och få komma in sen igen?

Hmm.. ser jag inte lite vita prickar och det börjar det inte svartna lite för ögonen??

Nurse?! Vilorum please.

Skryt.

Jag skall passa på att skryta lite om mitt umgänge.

Sov ute i Sävar inatt och när jag ska gå på toaletten så möts jag av det här.


Jag är så bortskämd så jag vet inte hur jag ska återgälda alla dessa gulliga gester. Kom däremot på att om jag bakar 20plåtar, med 10 muffins på vardera så kommer jag upp i 200 muffins och då är jag kanske halvvägs?

Nu ska jag jobba.


Dagens;
Nedia: Det känns som att man är nära
ett stort hav varje mattelektion.
Amanda: Eh, va?
Nedia: Ja, men med så mycket nytt!
Amanda: Hej Di Leva.

- Mattelektion Onsdag











inför Holland

"Jag vill knarka och få dödshjälp -
man ska ju prova på andra kulturer."
- Ida



Änders liv.

Att vara and kan vara jobbigt. Fick just höra två skräckhistorier:

1. Hilda och Basse körde ut till sävar och befann sig på täftevägen när de såg två plastpåsar på vägen. Precis innan de körde över plastpåsarna upptäckte de att det var änder och Hilda hörde hur de "sögs upp under bilen av trycket".
Hon säger däremot att det var ju tur att de körde över båda två, för tänk så ledsen och ensam den andra skulle bli om dess partner blev överkörd.

2. Linnea och hennes mamma körde till Hippologum och råkade där köra över en and. De såg hur den andra anden vankade och tittade sig omkring, chockad efter vad som skett. Några sekunder senare kommer en annan bil och träffar anden mitt i pannan, så att säga.


Vad är grejen?

Ni vet när läraren frågar: Hur mycket tid har vi kvar?
Och någon säger: 10 minuter.

Visst fan är det alltid någon som ska upplysa om att nä, det är ju faktiskt 15minuter kvar.
Varför? Är vi så besatta av att ha rätt att vi glömmer bort anledningen till varför små vita lögner egentligen kommer till?
Måste vi ha rätt hela tiden eller klarar vi av att någon gång ha fel eller till och med, låta en annan person få känna sig duktig någon gång. Nej, det går inte. Det går inte för vi är så jävla brydda om att mata vårat ego. Äh, det är ju för pinsamt.


10minuter kvar till lunch.





Sömn.

Sömn är underskattat. Väldigt underskattat.

4/3 -09

"Nu går jag och blir lesbisk."

Alla tjejer, har ni kanske någonsin tänkt den frasen i ert stilla sinne? Ni som har det, kanske känner igen den där känslan som bara kommer när killen verkligen inte förstår. Ni kan ha en dålig dag och han säger fel saker, din pms bankar på dörren och han lyckas reta upp dig just då? 'Varför förstår han inte?' är den frasen som går på löpande band i huvudet.


Jag ska inte ljuga, jag har själv känt den känslan både en och två gånger och det är bland de värsta som finns. Det händer oftast när jag blir irriterad på någonting och min respektive inte förstår det. Det är då allting brister och känslor från två år tillbaka kan komma och spä på det hela lite ytterligare. Varför blir det då såhär? Han vill ju faktiskt inget illa. Är det så att han inte förstår eller är vi tjejer för dåliga på att förklara? Är det till och med så att vi tjejer överdriver? Jag låter er dra era egna slutsatser.


Nu råkar det ju vara så att trots ens tankar om att byta sida, så är det någonting hos just din stjärna som gör att ilskan, lika fort som den kom - kan försvinna. Det är hans sätt att behålla lugnet och vänta ut dig, hans händer som så tröstande smeker ditt hår, hans ögon som inte dömer dig för ditt utbrott. Visst känns det bra i magen? Visst känner du att han är värd varenda sekund han inte riktigt förstår? Visst känner du att han är vad du behöver för att vara riktigt lycklig ändå? Kanske du slipper bli lesbisk ändå?













Miljöbov.

Miljöbovar som vi är for jag och hilda ut med varsin skoter och körde upp till rödingsjön, fattar inte varför alla är så förvånade över att vi klarade det? Vad nu?

Imorgon kommer jag hem och blir mött på busstationen av den människa jag helst vill träffa, sen är det träning ochs edan åka till hilda och fira att hon är halvvägs till 34. Gamkäringa. Fredag blir det IKEA med V - jag svär han gick med på det helt självmant!

Nu ska jag njuta av mina sista timmar i min favorit vinterresort - Kiruna.
(Har hört att det ska vara ett jävla röj på statoil.)

Dagens; 
" 'Nu dör jag.'
'Jaha, men gå och gör det där borta, vi äter ju här.' "
-Farmor och Farfar vid matbordet


Hälsningar från Kalle BergstömsG







RSS 2.0