buddhist? nävisst!

jag tror att detta räknas som slappt. prasodag på draggen ledarskap. underbart

jag ska ikväll välja till gymnasiet och sedan lämna in det tunga papperet till syon på skolan. ända sedan jag började sjuan har jag varit ganska så säker på vad jag vill välja men nu så här i slutet börjar de tvekande känslorna att infinna sig. är det så att ju säkrare man är från början, ju kallare fötter får man senare?
Känns tungt om man nu väljer fel och sedan måste krångla med byten. så nu har jag gått med på en prasodag på ledarskap dragonskolan. som det ser ut just nu så väger den sidan tyngre.

för att göra det lite jobbigare för dig som läsare ska jag nu hoppa mellan handlingarna.

jag börjar bli så less på folk som börjar tycka till om mitt liv.. ja kanske är det för mitt eget bästa, emn vet ni verkligen vad det är? nu när jag börjat träffa en ny så får jag höra; - kanske du borde vara singel ett tag,, du blir ju bara sårad sen igen. och så vidare. absolut! jag kanske borde vara singel ett tag och jag kommer säkerligen bli sårad på något sätt, det har jag aldrig nekat. men nu handkar om min vilja. om jag skiter i mina känslor och låter det ligga så kommer jag med betoning ¨på säkert, att ångra mitt beslut om att inte våga känna. tar jag inte chansen så kommer jag säkerligen fundera på hur hade det kunnat bli om jag väl försökte?

så huvudsaken med det jag nyss skrivit är att man aldrig faktiskt vet om det funkar förän man prövat. det går inte att leva om man tänker att gör jag detta så kommer jag att bli olycklig senare. KOM IGEN! vakna och inse att det inte fungerar att tänka så. med såna tankar kan man ju bli munk inom buddhismens gren och leva enkelt i väntan på att dö.
ha det så trevligt isf. har hört att det ska vara varmt i thailand så här års. pussa buddhastatyn från mig.

nej

jävla vikt. den kan dra åt HELVETE.


party eller pucko?

Ja, mina föväntningar inför kvällen är inte så speciella. Eftersom jag ska vara nykter så tänker jag bara trivas i andras lite mindre nyktra(?) sällskap. Så allt är förberett från vilka skor till vilken frisyr och det känns bra helt enkelt.

Nuförtiden vet jag varken ut eller in känner jag, lite surt måste jag säga men vad ska man göra?  innebandyn går som det vill men jag har inte något att säga om den saken märker jag efetrsom det känns helvete just nu. hmm surt. ja det är bara streta på, efter regn kommer solsken. det kan bara ta lite tid innan solen visar sig.

komplicerat - vad vet jag?

ja alltså jag tror det är komplicerat.

det är ju sjukt. jag vet inget mysigare ställe än din famn och vi är så nära men ändå så långt ifrån. det suger.

RSS 2.0