Plågor.

Dessa sommarplågor som alla tjatar om är så jobbiga. Jason Mraz låt "I'm Your's" har blivit utnämnd till en av dem och jag vill bara säga att Jason Mraz kan inte bli en plåga. Det är omöjligt eftersom den killen har den skönaste stilen som i harmoni går ihop med hans sköna röst. Så min slusats; Sommarplåga; Mika    Sommar; MrAz



Varsågod jag bjuder.

Voltaren är en otrolig uppfinning som förgyllt min dag eftersom både knä och lår knasar så pass mycket att jag inte kan låta bli att undra vad ödet vill berätta genom att göra såhär. Men med lite voltaren och så löser sig allt. hoppas jag!:)

UFF har nu dragit igång och ända sen jag var sju år har jag varit en av alla deltagare. När vi började spela så var vi små knattar i för stora tröjor där siffertrycket var större än ens ryggtavla och då var hela cupen så ofantligt stor. Nu är jag mest troligen inne på mitt sista år som UFF-spelare och det måste jag säga är lite jobbigt för hjärtat. Nu är jag bland de spelarna som har 1 match på Nydala och resten på någon konstgräsplan runt om i stan och jag bär fortfarande en röd tröja med ESK:s logga men skillnaden är att siffrorna inte är större än min ryggtavla och tröjan är inte som en klänning för mig. UFF däremot är fortfarande lika stor för mig. Umeå Fotbolls Festival förblir densamma.

Eftersom det här ser ut att bli mitt sista år i turneringen så har jag bestämt mig för att avsluta den på bästa sätt.
Jag tänkte avsluta denna cup med fotbollsskorna på, solen i ögonen och ett löfte om att komma tillbaka.

Dagens;
"Sjunk för fan inte lika lågt som motståndaren!"
- Anonym


Fair Play i hjärtat   












fniss*

Amanda     ♥     Christoffer

Nyinkommet.

"Nä, varför skulle jag vara full?"
"Sötnosen? haha"
"Försökte bara bli mer romantisk.."

aw. sött Christoffer.

Jag är fortfarande deprimerad sen gilmore Girls. Ack hur ska jag hämta mig från detta?

Gilmore Girls

Vem det än var som skrev slutet på Gilmore Girls så vill jag strypa den personen.

Jag är för deprimerad att skriva något djupt och meningsfullt.


Mamma Mia!

Here I go again!

Jag och Hanna har nyss varit och sett filmen Mamma Mia och slutsatsen är att jag kommer inhandla den när den kommer ut på dvd eftersom den håller samma klass som Grease.

Pierce Brosnan, ni vet den Bond som vi i min ålder växte upp med hade en av huvudrollerna och han må vara gråhårig men jag måste sätta honom i samma arkivlåda som jag sätter Richard Gere.

De är båda gråhåriga,
äger inte någon tydlig tvättbräda
och de har båda nått en högre ålder.
Men vilka män!
Jag vet att jag inte är ensam att känna så här,
för de två männen har trots sina gråa slingor allt som har med manlighet och charm kvar.

*djup romantisk suck*


Nu ska jag inte bara skriva som vanligt utan innan jag början ordentligt vill ajag passa på att be om ursäkt för mitt uppehåll, men jag har varit upptagen med annat - har bl.a. hunnit se hela Gilmore Gilmore girls säsong sex på lite mer än ett dygn. Och folk säger tt ungdomar är ute för mycket på kvällarna? haha bullshit.

Jaha, nu är det bara några veckor kvar av sommarlovet och jag kom att tänka på att jag ganska snart komemr sitta i ett klassrum på draggen där alla elever känner sig obekväma och i smyg tittar på alla de andra och placerar dem i fack.
Jag har aldrig kommit till en ny klass förut där jag inte kännt någon och vet därför inte hur jag ska föra mig men jag gissar på att det alltid hjälper om man faktiskt är lite trevlig.

För att uppdatera er litegrann; Jag heter Amanda och denna sommar har jag förbannat vädret, legat på bettnes, umgåtts med trevliga människor, pickanickat på nydala, utvecklat ett stort intresse för golf, spelat fotboll, planerat lagkväll, läst de två sista harry potter böckerna, sett på gilmore girls säsong 5,6 och 7 dock inte sista på säsong sju,hundvaktat gizzmo och bara njutit så mycket jag kan.

Något jag ska göra är att nattbada. Jamen det ska jag! Just det, jag ska se sista avsnittet av glmore girls. sorgligt. sju säsonger - ack vilken fröjd det varit.

Dagens;
"Kan man stänga in en solkatt i en bur?"
- Ur filmen "Mamma Mia"


All min kärlek till Gilmore Girls






tro.

När du står vid ditt vägskäl som du så ofta stått vid förut.
Tidigare har du gått din väg som alltid,
men så plötsligt känns allt så svårt.
Du står och väger alternativen men kommer inte fram till något.
Vad gör du då?
Tar du den väg du alltid gått förut, eller går du den andra?
Eller kanske sätter du dig ner vid vägskälet och väntar på klarhet.

Dagens;
Om det inte löser sig idag,
prova imorgon.
 - Amanda alias. Mannagryn



Jag lovar er ett roligare inlägg nästa gång






Visdom kommer med erfarenheten

Ska idag öppna med lite djupa känslor. Isabelle, när vi satt på bussen från 4h-gården till stadshuset så fick du mig att inse att jag inte är ensam med vissa erfarenheter.

Det spelar ingen roll om tungan känns svullen,
det bränner i halsen och värker i magen.
Det enda du kan göra är att tugga och svälja.
Tugga och svälj och håll huvudet högt.


Så till de lite mer komiska.
När jag idag gick på willys för att köpa en chokladkaka som belöning för att jag skulle vaxa benen så händer det plötsligt något som skänker mig ett leende på läpparna.
Jag har tidigare varit på umelagun för att simma och gick därmed på willys lite strandsliten. När jag sedan går in genom dörrarna så möter jag en man som måste ha varit medlem i 25+klubben, vi får ögonkontakt och han ger mig en s.k flirtig blick. Av ren reflex ger jag honom ett leende och fortsätter sedan. Nu sitter du och tänker; jaha och?
Kanske tycks detta vara en töntig händelse och det tycker jag också, anledningen till att jag berättar om det är att jag när jag steg in innanför dörren till huset insåg hur otroligt glad man kan bli av en liten gest.
En gest som inte behöver betyda något - utan bara en gest utan mening. Hela vägen hem hade jag ett leende på läpparna och kände mig bara glad.

Så till alla män, pojkar, killar och gubbar där ute - håll upp dörren, flirta lite... Ge oss en gest och vi blir riktigt glada även om vi försöker spela iskalla.
Och Christoffer, om du vill göra någonting för mig så behöver du bara tycka om mig för den jag är.
Men blommor och choklad är aldrig ett minus! ;)



Dagens;
"Ur aerodynamisk vinkel borde humlan inte kunna flyga,
men det vet den inte, så den flyger vidare ändå."
- Mary Kay Ash


Leende hälsningar









stuglivet

passar mig.

för att föklara rubriken så blev jag utbjuden till christoffers stuga och då kände jag att ja, stuglivet passar mig. trots att det är KVD. Okej inte riktigt men jag var tvungen att ta med den eftersom jag fick höra en historia av min pappa som berättade om sin morfar som hade byggt ett utedass, och på nyckeln skrev han KVD vilket stod för ; Kallt Vanligt Dass. Inte WC. Utedasset var väldigt fint och inte alls kallt. :)

Har idag avslutat golfkursen och jag känenr mig glad. Allt gick bra och på lördag och söndag ska jag gå fadderrunda för att lära mig räkna poäng och börja sikta mot officiellt handicap 36.

Så detta är sista natten då jag ensam ska sova med hunden , sedan kommer hans ordinarie matte hem. Att en så liten varelse kan ta up så sjukt mycket plats i sängen?! Jag har ju noll benutrymme! Men jags ka inte klaga - för det är faktiskt lite mysigt:)

Dagens;
"Pensionärsbandy? Åhnej, inte du också!"
- Jeppes reaktion på
mitt beslut om att börja golf

Handicapade hälsningar

'Cause you've gotta have faith, faith, faith!

Ja, hoppet är det sista som överger en men när det väl försvunnit sitter man riktigt i skiten.

Är hundvakt till kusinernas Gizzmo, han är så sjuukt lugn när han är här alltså, det är helt otroligt. Han är runt två år så fortfarande behöver han få leka av sig lite men jäklar vad han är mysig annars!
Han kan dock inte gå i koppel så om jag lägger av med skrivandet ett tag så kan det bero på att jag ligger med sjukhuset p.g.a av att hunden har slitit av mig högerarmen. Bar så ni är förberedda.

Har en fantastisk huvudvärk nu så ajg ska lägga mig och kolla gilmore girls avsnitt. Gilmore Girls måste ju vara den regerande serien.

Dagens;
"Kentaurerna var också inbjudna,
för trots att de var Vilda och Laglösa,
så var de ju ändå släkt på låååångt håll."
- D'Aulaires Grekiska Myter


hoppfulla hälsningar    










RSS 2.0