kanske - kanske inte

jag vet faktiskt inte.
daniel berättade att han ville ta en paus och ja, vad ska man göra? från början kändes det tomt och jobbigt och förjävligt och som slut på mitt liv och som att jag lika gärna kunde sätta mig i snön tills jag frös ihjäl.
visst det känns fortfarande tomt, jobbigt och förjävligt men mitt liv är inte slut, inte närapå.

jag kommer så väll ihåg alla minnen med dig daniel, kubb, middagarna, sms:en, telefonsamtalen, våra utflykter och middgar men framför allt dig. jag kommer aldrig glömma dig.

så nu skriver jag såhär en dag efter då jag fått lite perspektiv och hunnit smälta det mesta. och som jag ser det just nu så känns det bra. nej, det är aldrig roligt när ett förhållandet tar slut men jag ser det inte som slut, jag ser det just nu som början på en vänskap. för trots allt är du min allra bästa vän daniel. och vi får väll se hur det blir. men jag vet vad jag tror men håller det dock inom mig för jag vill inte påverka dig, mig eller ngn annan. men jag älskar dig så innerligt det vet du för jag har sagt det. och du vet att jag har alltid rätt.

peace.

jag ber.

jag ber om att vi har gjort rätt val. det känns som att jag inte är färdig än. inte riktigt.
jag vet inte hur det känns för dig men du är det bästa som hänt mig.

ett rivsår och inget mer

paradisbadet idag och jag måste ju säga att vareviga gång jag varit där så har jg fått ont på något ställe, alla gånger lika udda. jag har fått ett rivsår på benet som är smalt och nästan obefintligt. inte ens blå märken har åstadkommits. börjar man bli så gammal att man tar det lugnt?

det är alltså fyra dagar till julafton och jag känner inte julkänslan pirra sådrä mysigt i magen. det får väll komma när vi ska till farmor o farfar.  ja farmor o farafr, bil 6timmar det glad är väll att vi kör med två bilar så det blir endast fyra i varje biol på vägen upp o tre i varje på vägen ner. jesjesjesjesjesjesjesjes. jaaarå

nu behöver du inte vara ful till jul
nu kan du vara fin med en glad min.

go jul och hade´ vi ses med hink spade

status ej ok

julklappar inköpta: 2
julklappar gjorda: 1st. (två halvgjorda)
julklappr att köpa: 6.. eller? sju kanske? lite fler ändå?

status: fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuck (inte så bra)

jag antar

jaha, det är väll bara att vänta på torsdag 20.00 så vet vi vad sm truppen är. förhoppningsvis står mitt namn skrivet. för mycket att göra och jag sitter här, genomtänkt.

RSS 2.0