Mys.

Nu ska jag gå och sova.
Ser framemot.

Inte ens värt en bra rubrik.

Har så mycket jag måste göra nu coh så lite tid att jag vill gråta.
Men nej, just det. Jag har inte tid att gråta just nu, jag tar det efter måndag då allt skolarbete är klart.

Just in Case

Ïdag fyller jag 18.
På min önskelista står det:
1. Tårta
2. Bil
3. Kryssning till Karibien.

Jag tror jag har goda chanser att få nummer ett på listan.


Kanske?

Nu har min historia lärare ändrat en fråga så det kan innebära att jag faktiskt blir klar med denna uppgift innan jag går på sommarlov! Hahahahahallelujah!

Som att sitta fast i 2dm vatten blandat med snö på Rödingsjön

Nösti intill omöjligt att ta sig upp och extremt energikrävande.
Jag sitter så fast med mitt hemprov. Och det känns som att det är så lite kvar nu!

F-f-f-f-f-f-f-fredag!

Hoho det är fredag, vilket betyder att det är lördag imorrn!

Vickevire

Han gjorde mig glad nu på kvällen bara genom att prata med mig. Han är magisk.

Nu är jag arg.

Och hör sen!

Jag är aldrig ledig som tränare.

Sant så sant.
Jag är aldrig ledig.

29 Maj


Älska.

Viktor säger till mig att jag borde sluta titta på vampyr serier eftersom jag blir tokig av det. Men nu råkar jag anse att bara för att jag kollar efter dolda färdigheter hos Viktor som kan betyda att han är vampyr, inte innebär att jag är tokig.

Härliga långhelg..

.. blev helt plötsligt jobbhelg.
Hur gick det till?

plugg och fika

Sitter med Ida på Kafé Station och fikar medan jag skriver hemprov.
Citronmarängtårtan är att rekommendera.

Immortality?

Läste på Aftonbladets hemsida att en 17-årig tjej i Baltimore, USA är 17 men fortfarande som ett litet barn i huvud och kropp. Genast börjar forskarna snacka om att undersöka och kanske hitta en gen som förhindrar åldrande. Självklart börjar de också drömma om evigt liv.

Men alltså, evigt liv.
Fatta vad hög pensionsålder det kommer bli. Inte OK.

Vårkonsert

Vi hade ju vårkonsert idag och jag kom på en ny grej jag kan göra med min alltför tråkiga och vanliga fläta.

Min sjukling

Viktor har blivit sjuk den stackarn.
Han ringer och beklagar sig över hur sjuk han är och hur han inte vågar somna för att han får så hemska drömmar när han har feber. Han anser att jag inte vet vad smärta är, för det är ju faktiskt han som är förkyld.

Tyska steg 4

Jag kan inget annat än skratta åt mina prestationer i hörförståelse.
5 rätt av 16.
Nationella nästa vecka, *honk-honk*

3 is the magic number.

3 skoldagar sen är det långhelg.
Kan inte varje vecka vara så här?

Typisk lördagkväll på Rönnstigen

Jag somnade 22.30 igår i soffan, Viktor bar in mig i sovrummet som om jag vore tre år och så fortsatte jag sova.
Det var ganska så nice - även om det inte var så spännande.

1900-talet!

Jag är äntligen på 1900-talet på hemprovet!
Dags för ILO-konventionen.

Sommar komsikomsi

Jag sitter i min sommarklänning.
Inte ett skämt.
Nu är jag sugen på sommar och värme.

Jace Everett - Bad things

When you came in the air went out.
And every shadow filled up with doubt.
I don't know who you think you are,
But before the night is through,
I wanna do bad things with you.

hohohoo!!

Nu blev det klart vilket schema jag ska ha i sommar!
Dags att komma sommar!

Klickklick

Jag klickade just hem två sommarklänningar.
Nu är det bara att vänta.

Hur man handlar om en plan blir kapat av terrorister:

Då jag inte kunde sova igår slog jag på discoverychannel som brukar ha många vettiga program.
Igår fick jag dock se ett exempel på förstklassig amerikansk paranoia. Ämnet som kan få även den största patrioten att vilja byta nationalitet.
Terrorister.

Programmet handlade om hur man ska handla om ens flygplan blir kapat av terrorister. Vad. I. Hela. Helvete?
Kära läsare, trots att jag önskar att jag skämtar med er så är det sant. Det var en man som, med samma inlevelse som krokodiljägaren, förklarade för mig hur jag skulle handla om just mitt plan blev kapat av fyra terrorister.
Programmet började med att han redan på flygplatsen berättade hur man kunde känna igen en terrorist som de markerade inte behövde vara av speciell nationalitet, kön eller ålder. En terrorist, berättade han, undviker ofta ögonkontakt, är till synes ensam och beter sig ofta på ett sätt som anses "onormalt".

Men vilken tur! Då kan jag alltså redan på flygplatsen se vem som kommer att kapa mitt plan! Det kan mycket väl vara ensamma Agda 89år som undviker ögonkontakt, fumlar med vad som ser ut som en hörapparat men kan vara en bomb. Toppen. Då vet jag.

När jag väl går ombord på planet ska jag ta mig en titt i planet för att se hur folk beter sig och även uppmärksamma mina närmaste stolsgrannar. Jag ska inte ta sömntabletter eller dricka alkohol - detta för att kunna vara på alerten när terroristen väl hoppar fram, poängterar mannen som beter sig som krokodiljägaren. Nu visar det sig att just mitt plan ska bli kapat och en terrorist har tagit sig in i cockpit medan tre andra hotfullt håller upp knivar.
Här ska jag, enligt hijack dundee, inte göra några plötsliga rörelser eller försöka ta sig an terroristen med kniv ensam.(!) Jag ska istället börja planera en kupp mot terroristerna och prata ihop sig med de närmaste. Väldigt viktigt är att man arbetar i par, annars blir man lätt i vägen för varandra.
När taktiken är klar ska jag ta fram min mobiltelefon, ställa alarm om 3minuter och sedan, när terroristerna inte ser mig, kasta mobilen några säten fram. Medan vi väntar på alarmet ska vi göra oss klara för attack. Nycklar mellan knogarna, vira jackor runt armarna, skydda mig med en stolsdyna und so weiter...
När vi nu ska attackera tre galna terrorister med knivar, så är det väldigt viktigt att vi gör det till 150%, eftersom den som blöder minst efter detta "is the one who will survive."

När min telefon ringer och alla terroristerna väldigt förvirrat vänder sig ner mot golvet så flyger vi på dem och självklart tar vi ner dem. Nu kommer vi till nästa problem. Cockpiten. Det sitter ju kvar en terrorist och flyger planet! Hijack Dundee, som jag kallar honom, berättar att i USA, där har flygvapnet förstått att vårt flygplan blivit kapat eftersom vi ändrade kurs väldigt tydligt och de har nu skickat ut sina M16-plan för att skjuta ner planet.
Det hänger på oss, för att överleva måste vi ta oss in i cockpiten, ta den sista terroristen och på komradion berätta att vi har återtagit kontrollen över flygplanet. Oj, jag glömde, vi ska också flyga planet själva eftersom båda piloterna är döda.

Med hjälp av en serveringsvagn fylld med vatten tar vi oss in i cockpit och den siste terroristen börjar störta med planet innan han blir överfallen av oss. En man som jag just lärt hur man ska flyga har just tagit över spakarna och ska nu flyga oss. Här kommer det viktigaste, så läs noga nu. Om du skulle behöva flyga ett flygplan själv och behöver berätta för andra vad som hänt och be om hjälp. Använd R-Ä-T-T   R-A-D-I-O-K-A-N-A-L inom USA är 121.5 Glöm. Inte. Bort. Det.

Nu när vi lyckats ta kontroll över planet så kommer flygtornet att guida den helt oerfarne människan som just blev pilot och se till att vi kommer ner säkert. Perfekt.


Såhär kan man göra om ens plan blir kapat...


...eller så kan man redan på flygplatsen, om man är säker på att någon är terrorist, informera flygpersonalen och sedan ta en annan flight.

 

 


Hemprov

Nu har hemprovet i historia startat och jag har deadline söndag 23.59.
Oh good God.

Utlandia

Jag vill åka utomlands.
Jag och Viktor har suttit och kikat på resor idag och jag är så sugen på att fara.

RSS 2.0