update


image37

le le lo lo..

sibby,sabby,sabba, nooby, abba, nabba early morning singing song...

Ja jag ser redan nu att även denna vecka kommer svischa förbi likt åttans buss när klockan är mer än nio över. På samma sätt som jag ser bussen fara förbi så ser jag även denna vecka dra iväg i ett högt tempo. Just nu ser jag framemot fredag då jag får åka bort (åre).  Som det ser ut nu så tar soredovisningen kål på mig eftersom jag inte vet hur jag ska lägga upp det hela, boken om mig själv har ett kapitel av kanske tio(?), matte nationella kommer på torsdag, tandläkaren imorgon klockan sju(!) -Vem vill kika i nåns mun klockan sju på morgonen, VEM?! fika med camilla imorrn, packa inför åre på torsdag, försöka låna någon bärbar dator att kunna arbeta med i svenskan, under åre. Nej nu ska jag inte hamn i stress-spiralen. Som jag skrev i min nationella krönika på svenska; Egentligen är inte livet så stressigt som vi tror, Vi har sedan barnsben lärt oss att man ska stressa istället för att lägga en vettig deadline och inte förvärra allting. (Som jag nyss gjorde.)



image35

Ser ni? Spaltar man upp det på ett rosalila och ordnat sätt så ser det inte lika jobbigt ut! ;)

Dagens;
"Inget är för underbart för att vara sant"
-Michael Faralay


Ordnade rosalila hälsningar image33

om jag inte såg..

Tänk om jag inte såg det som nu håller på att hända. Jag skulle inte se dig vandra omkring ensam, jag skulle inte se ditt beteende och jag skulle inte se dig falla.
Jag vill hjälpa men du låter mig inte, så det enda jag kan göra är att fortsätta se, fortsätta försöka le som om ingenting någonsin hänt.

Jag blir bara besviken, det här är inte du- vart tog du vägen?


hela denna veckla har gått i sjujäkla tempo.
det är som att man inte hunnit sitta ner ens och det känns lite jobbigt för benen. Huvudet har fått för mycket och det känns som att det ska sprängas nu så snart kallar sängen och vilan. Jag hoppas denna vecka inte blir lika hektisk men det vet jag redan nu att den komemr bli. Kommer måsta jobba ihjäl mig på boken om mig själv, men det är bara mitt fel för att jag började alldeles på toka för sent  och so:n är väll lugn men engelska vill inte sluta tortera mig och mitt redan nu överfyllda huvud. Ich habe Knopfschmärtzen.  Eller nåt?

Jag ser nu att dagens inlägg går i det mer sorgsna tonerna, men imorgon är en ny dag. oh god, hur ska den gå?

Dagens;
"I dina ögon är jag fullkomlig."
-Peter Gabriel


Sorgsna men med en skymt av leende i mina hälsningar image33

tråkigt.

jag ser inget annat än tomma löften, synd - jag trodde aldrig du skulle ge dem.

fixarfrilla

okej vet inte hur mycket fixarfrilla et är idag, den ser ut som vanligt och inte som byggare bobs. Har dock varit mycket flitig idag. Jag har fixat praso, handlat, fixat emd duntäckena, ringt vårdcentralen och skottat hos mormor. Jag har däremot inte gjort någon svenska, emn det tänkte jag inte ens försöka mig på eftersom jag inte vet jag ska skriva. suck och fuck.

Utvecklingssamtal ikväll, förhoppningsvis tar de inte upp mina förseningar. jag lovar jag försöker faktiskt bli bättre!

Dagens;
"Bara morrdag, tristdag, ontdag, tokdag, fegdag och lögndag."
-James Joyce
(En sann optimist optimist?)



Fixfärdiga hälsningarimage33

fikha forevah

märk den tuffa rubriken. man börjar bli lite internationell.

Har nu varit och fikat och pratat med Linnea, mycket mycket trevligt. Dessa fikastunder är högt rankade.  Vi besökte Wayne's som vanligt och låt oss säga att deras kaffe är gott och lokalerna lika så!









Jaja, det börjar väll bli dags för kväll, jag vet jag är 15 snart 16 och tänker lägga mig 24 på en lördag. Yeah well.

Sömniga hälsningar image33

 
   



fikha

Ska fara på stan och fika med linnea, har hållit löftet om att endast fika en gång i veckan i två veckor nu!!!!!!
Tro mig jag höll på att falla dit idag men inte ens mitt sug efter kaffe mättades. Jävlar jag ska ha koffein ikväll.

image26


Jag börjar undra vart vägen är på väg när jag läser att "blondinbella" tjänar snuskigt mycket pengar på sitt bloggande, nu talar jag bara för mig själv, men jag tycker inte hennes texter är så himla snärtiga eller roliga att läsa. Inte tycker jag att texterna har ett så jättebra budskap heller. För när jag läser så kommer jag endast att tänka på hur mycket pengar är värda. Men värst, hur grymt inflytande man har om det bara finns pengar i fickan.

Rätt som det är så råkar jag klicka mig in på en blogg som har allt. Bra ordval, bra budskap och texterna är grymt lättlästa. Nog känns det lite förvånande att såna som är födda till att skriva inte tjänar ett korvöre trots att de har något vettigt att säga? Är det inte då man börjar undra vad som är av värde?



Dagens;
"Man har alltid tid för en fika"
-Anonym


Kaffedoftande hälsningarimage20

nostalgiskt.

So arbete om 90-talet och just tagit fram bilder på spice girls, aqua, bsb och ricky martin. Hur kär var man inte i bsb killarna o ricky martin!? Men ändå de stora klumparna som tjejerna i spice girls hade, vem ville inte ha sådana?!

Här har ni de gamla klassikerna!!


                  

Jag antar att smaken blir bättre och bättre med åren?


SJUKLÄGET JUST NU:
Jag känner smaker!  asså ni vet, smaker i munnen. jag känenr smaken av choklad!!!!
Snart är jag friskus!


image21


Det var det blödiga nu är det dags för den vanliga tonen i texten.

Fotbollen ska alltså snart dra igång och jag är väll.. Ja låt mig säga att suget efter forboll inte riktigt infunnit sig i mig. Men då tänkte jag att när det väl är sommar så komemr jag sakna kära fussin så det är ju onödigt att sluta nu.
Förhoppningsvis blir det ett trevligt gäng, annars får jag väll dra mitt strå till stacken och bjuda lite på mig själv eftersom jag nu är bland de äldsta i laget. shit vad cooooolt asså!

Är sjukt författarsugen så kanske ska jag göra ett försök till svenska uppgiften?

Dagens;
"Vad är det du säger med så hög röst
att jag inte hör vad du säger?"
-Ralph Waldo Emerson



Blödiga hälsningar image20

das infoteke

okej tyskan kanske räknas som knagglig.

sitter i infoteket på min skola bredvid brolle (han tvingade mig) ja det gjorde du. det vet vi båda två. iaf, nog om det borde egentligen sitta och skriva och hitta bilder om folkmordet i rwanda men jag blev less och kände att.. ja kanske göra något lite vettigare trots att det ska vara klart i mrorn och jag inte ens är halvfärdig. yess.

förkylnignen fortsätter och den medför en vacker sångröst.

vi ser hur dagen ter sig, som det ser ut nu ter den sig förkyld. jävligt förkyld.

btw camilla lyssnar på mörka sångare. förlåt, färgglada.

Hesa Hälsningarimage20

fascinerande.

Förkylningen fortsätter, dock med mindre halsont!!

image17



Jag är fascinerad av hur sjukgymnaster bara kan klämma trycka känna och sedan ställa en diagnos för att sen också fixa till det som är fel.

Har gått och haft ont i ryggen i två månader utan att ha vetat vad det är, kommer till sjukgymnasten, han känner på ryggen i olika rörelser och bam; konstaterar att jag har en ordentlig låsning i ryggen. 20 minuter senare vrider han ryggen så ett knak hörs och problemet är löst. det är ju helt otroligt. Sjukgymnaster har för lite respekt, tycker de borde få ett pris på idrottsgalan liknande; "det sjuka guldpriset".

Okej kanske måste fundera lite extra över namnet men ni fattar vad jag menar? Så nu är jag back on track och redo för en ny skada ;)

Förresten, kommer sova hos min kära mormor nu två nätter framöver och jag har inte länmgre gratis sms. Så vänta er inte för mycket.

Dagens;
"Du kan ta dig till stjärnorna,
jag kan ta mig igenom dagen."
-Nick Drake


Med olåsta hälsningarimage20

ff.

Fet Förkylning.

Började känna av lite i halsen igår och i morse var jag nära att gräva ner mig. Så mamma ringde och sjukanmälde mig och jag fortsatte sova. Lite senare på dagen vaknade jag och ville fortfaarnde gräva ner mig och gärna dö men jag la mig istället i soffan och började mitt stora intag av halstabletter och te.

Mor min vill nu ha datorn och jags ka lägga mig och vänta på morgondagen så får vi se om ni skymtar mitt ansikte i skolan imorrn, ja ni som går på ersäng då.

Dagens;
"Min karma körde över min dogma"
- Bakrutedekal


Med nerknarkade halstablettshälsningar image20

what goes around comes around

Allt du gör får konsekvenser.
Så små ord med så stor mening. Allt du tänker, gör och säger får konsekvenser.
Du får ta smällen.
Du får ta fallet.
Du får ta framgången.

Kanske är det dags att sätta sig ner och se över hur man mår? Tänker ni på den stunden då man upptäcker tusen brister och hur stressigt man har det? Vi tänker inte på samma.
Det är dags att sätta sig ner och inse att stressen bara är en konsekvens av att man tidigare skjutit upp något. Och varför sköt man upp det? I mitt fall, för att jag hade trevligare saker att göra.

Jag önskar att mina ord nu inte var sanna, men när konsekvenserna av handlingar blir så tyngande, borde man inte bli extra noga med att inte göra om samma handling som ger skitiga konsekvenser? Jo, visst borde man det. Gör man om samma handlingä ändå? Ja. Tyvärr, men så är det. Vi gör om det igenoch igen och igen. Ändå tills dess att vi vaknar upp. Har man tur vaknar man till snabbt har man otur, gör man det aldrig.

Med de djupa orden avslutar jag.


Med eftertänksamma hälsningarimage7

Right back at you.

Till alla er som redan hunnit klämma en kommentar säger jag bara - yah fuckahs! hehehehe...
Det är bara för er som det blir pinsamt. Puss.



Jag har nu slått mig ner med en liten rätt som jag kallar; ugnsvärmda äpplen och kiwis med frysta hallon och chokladsås.



Nu är det dags för barmarken som öppnar möjligheter för att ta sig mot tegshållet självständigt och även öppnar möjligheten att kunna komma fortare till skolan de mornar man försovit sig. Vilket nu börjar bli väldigt många.

Nu hade en resa suttit fint, gått i skolan två dagar och jag vill redan åka bort o vila. Så symptomen för förstadagarna i skolan har visat sig; trötthet, huvudvärk och viljan att döda väckarklockan.

Mot huvudvärken;
image15


Dagens;
"Av de trettiosex tillvägagångssätt
som står till buds när
man vill undvika en katastrof,
är det bästa sättet att lägga benen på ryggen"
-Anonym


Alvedonvita, dock så glada hälsningar image7

RSS 2.0