valet som förändrar liv.

jaha, det är alltså dags för det livsviktiga valet. gymnasiet.

jag får höra; välj n/s det är så jävla bra, nä ledarskap är bättre, asså bygg är så sjuukt bra!
Det tvivlar jag inte på. jag tvivlar inte på att de som valt tycker deras linje är bäst, det förstår jag. men vart kommer jag in i bilden? vad spelar det för roll för dem om jag väljer n/s eller ledarskap? hur mycket påverkas alla som valt av mina val?  Jag har en teori, kanske är det så att alla vill att jag ska välja just deras linje för att bevisa att de valde rätt. jag har inga tvivel på att de som rä nöjda valt rätt, men om jag nu är väldigt intresserad av att bli frisör så är nog inte n/s den linje jag skulle välja, är ni med på poängen?

så jag tänker gå min egen väg, göra mina egna fotspår och inte pracka på andra min egen linje bara för att jag kanske är skitnöjd. snart är et dags, valet som förändrar liv, gymnasiet.

så jävla less

Jag blir ju bara ledsen. Jag vet att det är töntigt att bli ledsen över en mattekurs men ajg vill så gärna kunna gå två gånger till men nu ryktas det om att det bara är en gång kvar. Så jaha där rök den. Jag vill bara gå o grina för jag orkar inte med att veta hur roligt alla andra ska ha på alserdome och veta att om jag hade läst mailen lite tidigare hade jag också kunnat vara där. Nä nu ska jag gå o gråa under mitt täcke. Förhoppningsvis tynar jag bort på samma gång.

Sm

Jaha, sm imorrn i hörnefors.
Väntar mig att få se en sjuuuuk klack med trummor och inga tröjor. I övrigt har dagen varit slapp. ib redovisningar o lite matte. kören känns bara jobbig just nu då jag har missat tre körtillfällen och vill sjunka genom jorden.

Oh gosh.

jag och hitta saker går inte ihop i en vettig ekvation. nix.


RSS 2.0