Lunch med C

Har gått på stan idag och gjort små ärenden till nyår som att köpa eyeliner. När jag knallade omkring på stan så mötte jag Lena, C:s mamma och vi stod och pratade och sedan så kom C efter tag också. Jag drog runt honom litegrann och med ett konstant leende (host) följde han fogsamt efter. Som avslutning på stadens torg så lunchade vi på Wayne's. Ha, det blev lite som en dejt med lunchen. Mysigt!

 




Imorgon gott folk! I morgon ska jag bada, äta middag och sedan sakta men säkert frysa benen av mig eftersom det sägs att det ska bli kallt och det är inte riktigt det min outfit är anpassad till. Får se vart vi hamnar men troligen ska vi fira tolvslaget på stan någonstans - Vi går dit vinden för oss.

Jag vill idag tacka Gud för att han gjorde så att det var lite folk på stan idag. Jag kan inte hjälpa det men jag blir så irriterad och arg när det är mycket folk och som om inte det räckte - vad gör barnvagnarna på stan i rusningstider?
Alltså barnvagnarna med mammor som är mammalediga och har tid att gå på stan de dagar då folk jobbar och går i skolan? Varför envisas de med att gå på en lördag klockan 13.00? Svar ombedes.

Dagens;
"Det som inte dödar, det härdar."
- Gammal Goding


Mysiga hälsningar









Muskler.

Har kikat på en blogg som inte är blondinbellas utan någon okänd och jag börjar fundera på vad som är tanken med att svara på folks frågor om privata saker som sexliv och dylikt? Jag ska vara ärlig, jag är inte särskillt pryd av mig det är bara fråga Camilla vad jag tänkte på under genomgången idag men fortfarande, var går egentligen gränsen för personligt och privat?

I morgon ska jag försöka göra lite ärenden för nyår på stan och sen fara vidare till småtjejernas träning som jag för en gångs skull inte håller i. Ska bli skönt att bara få stå i bakgrunden litegrann.

En fråga; Kan man dö av att ha för korta muskler? Om det nu är möjligt så väntar liemannen på mig vid brevlådan i morgon.

Nattens;
"Vem är du?"
"Jag är döden."
"... Spelar du schack?"
- Ur filmen YRROL


Personliga hälsningar









Australia.

Nej jafg tänker inte fylla inlägget med hur mycket jag vill åka till australien, där jag förresten redan bestämt hotell och typ av rum, nej.

Jag och Felicia såg filmen Australia igår. trots att den var 2h45m så var den riktigt bra. det kändes som att det var två filmer i en då det kom ett "happy ending" i början och så började allt om. nä men den var riktigt bra.

jag ids inte skriva så mycket emr idag eftersom mina dagar är rätt så trista när det väl komemr till kritan.

Dagens;
"Dagens agenda; Gå upp, fixa med bloggen. Äh hur fan ska jag orka?"
- Tanke ur mitt huvud


Australian greetings








Här, ta min kärlek.

Jag känner mig så enormt blödig och vill därför ge er, kära läsare lite utav min kärlek.

♥ Till de fem tjejer som flera gånger suttit på McDonalds med mig och skrattat, till er fem som på så många olika stöttat mig. Ni hjälpte mig att tala illa om "ettan" och mest av allt - ni fick mig att skratta.

♥ Till hon som alltid är med på en bio - hur töntig film det än är, som alltid finns där för en fika och som alltid insisterar på det som är bäst för mig.

♥ Till de tre tjejer som nu hjälper mig genom skolan bara genom att finnas där. Till de tre som jag vet stöttar mig i allt och finns där för mig och lägger plåster på såren. Till de tre som tillsammans med mig bildar the fantastic four och som redan ligger mig varmt om hjärtat.

♥ Till de två som lyssnar och älskar mig genom allt. Till de två som funnits hos mig sedan barnsben och som kommer finnas hos mig in i döden. Till de två som bor 60 härifrån men kompenserar det med sin godhet.

♥ Till de sex som älskar mig villkorslöst - vad jag än gör.

♥ Till den som det senaste halvåret gått bredvid mig och hållit mig varm. Till den som berättar att jag är fin som jag är och som alltid låter mig somna med mitt huvud i knät. Till han, vars familj välkomnat mig med öppna armar.

◊ Och till sist, till hon som i 16 år ramlat och rest sig igen, men det vore inte utan er hjälp.



Jag ska avsluta detta med mitt favoritcitat som jag alltid ska bära med mig.

Dagens;
"Du vet att du gjort ditt yttersta om du ramlar."
-Pappa


Kärlek









sömn.

behöver sömn. det är något fel, vill ut och promenera men det är så förbannat mörkt. jaja får väl köra pannlampa.

sitter du här och ljuger igen`?

Alltså jag kom att tänka på foppareklamen

då tjejen sitter och berättar att hon är peter forsberg och allt möjigt och så komemr foppa in och säger; "Sitter du här och ljuger igen?"
Och tjejen svara; "schuo."

den är ju underbar

God Jul antar jag?

Hela dagen har det regnat in julönskningar på sms/mms och jag vill bara hälsa god jul tillbaka, eftersom jag inte har gratis sms så kan jag inte skicka till hela min kontaktlista för att visa hur trevlig jag är som önskar alla en god jul.

Lite bilder att bjuda på;

 


Var till frisören igår och färgade och klippte. Tjoo!


Dagens;
"Hejsan hoppsan faleralera, när julen kommer ska varenda unge vara gla'. "
- Mössens julafton


God Jul på er alla!











Dan före dopparedan

herregud, julafton imorrn.

kvällen bjöd på gymnasiefesten, det var överskattat - verkligen, men det är vad man gör det till och vi gjorde det ganska roligt:) senare idag blir det att hämta min väska /själ hos hilda och sedan fixa det sista innan jul.

Klockan är mycket, godnatt
JULAFTON IMORRN!!!

Nostalgitripp-

Jag promenerade hem med Linn och Sofia och när vi släppt av Linn så kom jag och Sofia helt plötsligt in på f-92 och då känner jag direkt hur allt bara väller upp inom mig. Och hur får jag ut mina känslor som bäst? Jo, genom att skriva.

Minnen är otroliga, de kan få dig att skratta åt saker som förut var så hemska, att gråta åt saker som förut var så lyckliga men framför allt så ger den varenda person som tänker på dem ett leende som inte går att ta fel på. Leendet som är fyllt av nostalgi och längtan - längtan att få uppleva minnena om och om igen.

Solna är ett minne som jag länge ska bära med mig. Det hann hända mycket under helg, jag fick se att folk har en instinkt att vilja göra andra svartsjuka, jag hann känna den spännande pirrande känslan i maggropen när en i pojklaget ser på en, jag fick känna gemenskapen i ett gäng tjejer som svettiga i bara sport-bh låg på en madrass och pratade med skratt i rösterna, jag fick se hur lagets prestation avgörs i omklädningsrummet före match och på bänken och jag fick åka på en bussresa som jag aldrig ville skulle ta slut.
Det var en helg jag alltid ska bära med mig, som alltid ska ge mig lärdom, som alltid ska ge mig ett leende fyllt av nostalgi och längtan - längtan att få uppleva helgen om och om igen.

Dagens;
"Minnen är något man ska vårda."
- Mormor


Tack för ikväll.





Status - några u:n mindre..




Hur ska detta gå?

Vad tycks om nya designen förresten? Jag vet att den inte är så värst iögonfallande, men jag tycker om den. Det är ju vinter ändå. :)











Gamlingarna.

Sitter här med min förkylning och känner mig som allra mest nere då jag trycker upp windows media player på datorn och ut hur högtakarna strömmar alla mina gamla godingar!

Air Supply - All out of love
Plain whit T's - Hey there Delilah
Jason Wade - You belong to me
Oasis - Champagne Supernova
Metallica (!?) - Hero of the day


Ja herregud. Idag har jag iaf inte bara legat på soffan, utan jag har plockat på mitt rum så det går att komma fram där inne, jag har rullat ner Rude till garaget (halt som fan, jag ska aldrig låtahonom stå in i december) och så har jag gräddat våfflor. Sen när jag var färdig emd det var jag utpumpad och la mig att sova två timmar. Pinsamt vad energin försvinner när man är lite snuvig :O

Mitt första paket är inslaget. Jag har verkligen överträffat mig själv i år alltså.



Nu är det inte långt kvar till julafton. Ojoj.

C- hotet kvarstår, har du rört min kalender ska jag slå dig med den så att du ångrar dig bittert.

Dagens;
"Det roligaste med att ge julklappar är att man får slå in dem!!"
- Undertecknad


Snuviga hälsningar















jaha (14/12)

Har hållit emot en förkylning i två veckor och igår sa jag som på skämt; -Okej förkylning, kom o ta mig!
Tji fick jag. Jag ska aldrig skämta med ödet.

Lucia!

Ha en bra Lucia allihop! Här bjuder jag er på Lucia känslan.

                                          Lussisar!


Dagens;
Åh herregud, hur kan jag glömma saffran!?
- Hilda R, mästerbagerska




Ljusa Luciahälsningar








Fredag.



Lussebak

Sitter hos Hilda och väntar på att få börja baka lussebullar. Hallelujah!


Holly Jolly!




Julen har flyttat in i mitt skåp i form av glitter och en julkula. Ska kompletera med en julteckning.

Merry Christmas!

Till Hilda Tapani, varsågod här är svaret på din fråga.





Helgen då.

Livet är ironiskt, om Gud , Afrodite, Oden, Tor, Allah eller kanske Buddha sitter där uppe och har party emdan de ser på mina olyckor ska jag; när jag dör och knackar på porten dra med mig lite smuts in i himmelriket och jag ska även ta ett rejäljt snack emd de nämnda.

Bussen vi åker med far i diket, vi blir väntande i en timme och får åka lokalbuss.
Händlese utdragen ur bussen;

"Behövde gå på toaletten bak i bussen och jag vinglar bak. När jag kommer in på toaletten så inser jag att lutningen kommer att bli ett problem. Jag försöker lirka av mig byxorna och samtidigt håll balansen vilket innebär att jag dunsar emot väggen. Jag sätter mig på toaletten håller mig i ett handtag och låter blåsan tömmas. När jag sedan ska ta på mig byxorna så tar jag stöd med huvudet mot väggen och har båda änderna fria till att dra upp byxorna. Jag svingar mig ut från toaletten, märk svingar."

Matcherna gick sådär vi åkte ut i semi mot IKSU, vilket inte var särskilt oväntat. När IKSU sedan spelar finalen så gå jag iväg på toaletten och när jag kommer ut så är det mörkt och det är låst. Jag ringer Andreas, han kommer och rycker i dörren ställer sig sedan och tar kot och skrattar. När hans edan hämtat en som jobbar där inser han att hans nyckel inte passar oh han springer sedan iväg och ringer runt. Istället för att få panik så sätter jag mig ner och börjar skriva ett blogginlägg på telefonen som jag sedan ska lägga upp. Sjysst krishantering - jag tackar!

När jag väl kommer ut visar det sig att IKSU vinner finalen och vi kan fara iväg. Vi får stanna till på en verkstad mitt i natten och sedan fara på Max och käka medan vi väntar på en ny buss. På nya bussen somnar jag och när jag vaknar så är mi telefon indränkt i anonyms kaffe. 3000 åt helvete.

Så, den som kommit på alla dessa komiska scenarion ska jag personligen slå tills den ger mig en ny mobiltelefon. Valfri, hur dyr som helst.

Dagens;
"Motgångar avslöjar snillet, medgångar döljer det."
- Horatius



Ironiska hälsningar








Ishalka.

Om ni inte visste det så är det glashalt ute. Det upptäckte jag när jag klev ut från bussen imorse och flög med båda fötterna upp i luften. Det pinsammaste är att jag inte är rädd om rumpan utan om mobilen och innebandyklubban som jag bär på. Dagens ungdom...

Igår gick jag och Hilda på Wayne's och fikade och jag upptäckte himmelriket. Lyxchokladkaka.
Oj lektion nu måste springa.!

Pyssel.

Imorgon ska C pyssla med mig. Vare sig han vill eller inte.
Det råkar ju nämligen vara så att han tidigare har lovat mig att vi ska pyssla och om han inte håller det så ska jag mata honom med moralkakor om att man ska hålla vad man lovar. Mhm.

Kul imorrn då, innebandy, sen bad, lunch, svenska och sist matte. Får la se till att överleva den dagen också.

Dagens;
Now how should we count out that out now?
- Undertecknad


Pyssel på er!







aaw.

Kikade i vk idag och titta vad jag hittade! Jättefint reportage om Hilda och Basse, de är bara hur söta som helst!



Underbart kanske?



Det är ju bara fantastiskt!

Jag orkar inte helt enkelt.

Har varit bortrest de två sista helgerna och visst har det varit trevligt men nu vill jag verkligen vara hemma.

Berättar om helgen då Satan tog min lycka i sin ficka imorrn, eller i övermorrn. Äh - får se.

Att göra under bussresan till Filipstad.



Märk den vackre Rudolf.

Borta.

Nu är första delen av nationella i Matte A bortgjort. Så skönt säger jag bara.

Igår undrade jag över vem som ville mig illa.

Den uteblivna sömnen från helgen har jag fortfarande inte lyckats "ta igen" jag hatar det för just nu går jag omrkring som en zombie. Var nära att ta en powernap på matteprovet.

Ska hem till C efter skolan och ta mina tre chokladbitar från MIN chokladkalender. MIN Crhistoffer inte din. Om du har rört min så ska jag personligen slå dig med kalendern tills du ångrar dig bittert.

Ska kika på julkalendern nu.

Mattematiska hälsningar


Home again..

Nu är jag hemma från ett av de roligaste äventyr jag har haft. Hinner inte berätta om något ingående bara att jag ällllskade hela helgen. Cicivs nu. Vill slå ihjäl Nedia och Rasmus för att de påminner vår lärare om en inlämning.

Fredagspoo:n börjar lukta nu hörni. ;)

RSS 2.0