Sämre dag kan det väl kallas?

Idag är en riktigt usel dag. Jo jag är allvarlig det är den.

Börjar med att jag är på vippen att missa bussen, när jag sedan har gymmat kölart på idrotten och ska duscha så inser jag att min strumpbyxor ligger hemma. Jaja, det är ju bara att jag tar mjukisbyxor. Ha! Så enkelt var det faktiskt inte. Eftersom jag inte tagit med mig några strumpor då jag har strumpbyxor med mig bara det att jag inte hade strumpbyxor med mig. Hinner inte sminka mig så jag ser ut som en döing när jag rör mig i korridoren, håret är åt helwiite och min t-shirt är för kort i ryggen.

Lösningen; Snylta en kofta av C, sitta framför skåpet och sminka mig, dra ihop luggen till någon slags fläta och tänka: "Det finns alltid någon som ser värre ut."

Så om ni ser någon tjej vandra omkring på stan som ser ut litegrann som en slag lodis så är det nog bara jag, så bli inte rädd kära ni. Det är trots allt bara jag.

Dagens;
"Ju större motsånd vi stöter på,
desto mer energi utvecklar vi för att oss igenom."
-Anonym


Irriterade hälsningar









Strax dax.

Nu är det inte långt kvar till dess att jag åker på EUP i Malmö. Det är nu enrverna börjar sätta in och jag undrar mycket över vad min kommitté ska komma fram till. Spännande!
Mamma satt mig i rädsla idag då hon frågade om jag var på väg att bli förkyld? Om detta är sanning så vill jag bara berätta för Gud, Allah, Gabriels Änglar att nu har jag inte tid. Jag kan bli förkyld om två veckor då jag har saker som jag måste vara med på dessa två kommande helger, så INTE NU. Ska fara på träning och se hur det känns och imorgon ska jag köpa alla mediciner som jag har råd med. Ojoj, folk ska fundera på att lägga in mig på avgiftning, så medicinerad ska jag vara för jag har inte tid för förlylning. NIXPIX.

Ja, just det! Jag lovade Pelle att nämna honom här på min blogg för att jag fick en klubba av honom. Så, Pelle.

Nu börjar jag bli riktigt less. Jag vill ha jullov nu. NU!

(Går)Dagens;
"Om du kastar på mig så skriker jag Al Qaida på bussen!"
-Anton Karlsson


Snart medicinerade hälsningar





Tyska provet tillbaka

JAG FICK VG PÅ MITT TYSKA PROV!!

HALLELUJAH!

Helgen

Helgen har varit rätt så lugn, jag såg fram emot en matchfri helg men tji fick jag när jag skulle infinna mig på Vildmannahallen klockan 10.00 lördagmorgon. Spel med J18 var rätt så kul, man fick utmana mycket och jag var bakom deras mål och sprang runt två gånger vilket var en helt ny upplevelse. Jag hann också med C på fredagskvällen och han var så snäll så han dansade lite vals med mig bara för att jag ville prova.

Jag måste bara få säga att på lördagen efetr matchen så for jag iväg med Anna och såg på High School Musical 3 - för andra gången! Jag gick in på bion med känslan av att jag säkert bara inbillade mig att filmen var så bra som jag tyckte förra gången. - Filmen är ett underverk. Jag ska gifta mig med den.

Slänger in lite bilder från helgen då vi åt skumtomtar och drack glögg hos Ross. Vi tittade på Green Mile, pratade och umgicks i det troligen skönaste sällskapet som går att finna.


Jossi i glöggtagen.


Vi kallar oss fotogeniska.

PS. Nedia bakom linsen.

Tack för helgen!
Nu är det alltså måndag och jag funderar på vem
som bestämde att skolveckan ska vara fem hela dagar?







Fredag.




Sömn!

  1. Tyska prov imorgon
  2. Engelska redovisning imorgon
  3. Svenska romananalys inlämning måndag
  4. Psykologiprov tisdag

Jag behöver sömn. Beviset på det är att jag sov väldigt bra på civics lektionen när jag var klar med uppgiften. Läraren var hemma med sjukt barn så då arbetade vi själva och det var rätt så skönt. Så, jag tog mig en lur när jag var färdig och jag funderar på att luta huvudet bakåt en stund nu igen eller gå upp till vilrummet på mitt kommande två timmars hål.

Mina måsten

Måstena här på dragonskolan:

 Mysiga och sköna skor

Smakis apelsin, märk texten.























'

Stort hål.

Nej, jag har inte ett stort svart hål i själen elelr något liknande. Jag har bara ett gigantiskt hål från 9.20 till 10.55 så nu har jag rensat lite bland alla mappar här på datorn så jag lättare ska kunna säkerhetskopiera. Ska bara lägga in påminnelser om att säkerhetskopiera varannan vecka. Japp, Amanda Tapani ska skipa ordning på sin lilla bärbara. Det trodde man aldrig.

Jaha, idrott då det är dans, sen svenska och sedan matten som jag måste gå tidigare från för att hinna med en buss till sjukgymnasten klockan 15.00. Han kanske serom jag gör framset eller inte. Jag märker det inte så värst mycket i alla fall.

Nej nu ska jag försöka fixa lite med Hildas blogg! :)

ibland

Ibland händer saker, utan att man rår för det. När det väl har hänt så är det inte mycket man kan göra åt saken. Bara se till att inte göra om misstaget.

Cutie.



Jag och Nedia var med om en historisk händelse idag.

Geckon MarieLouise blinkade, rörde på huvudet och slickade sig om munnen. Det var som fan.

Tack för morgonen.

Vaknar, funderar på den eviga vilan och släpar mig upp. Nej nu ljög jag - jag låg kvar värmde mig under täcket och släpade mig för sent upp till toaletten. Welcome to my life.

Drömde om småtjejerna i natt, något om en ny träningsidé som jag bara måste prova. När de börjat snika sig in i mina drömmar börjar jag inse att de har mer plats i mitt liv än jag anat.

Vart gick det snett?

Vad tänkte den lärare som satte upp denna tavla i en korridor där stammgästerna är ungdomar som tycker att ämnet är kanonkul?

Vad tänkte läraren?
Vad tänkte läraren?
Tänkte läraren alls?



(Märk att människans är längst till höger,)

Gymnasievalet -09

Varför ser alla elever så himla lyckliga ut på alla gymnasieplanscher. De här ser till och med kära ut.



Dagens:
"Lik kan man vara när man är pensionär!"
- Hilda












Pinsamt.

Ni vet det där lilla pirret man har i magen som alla säger är så larvigt. Trots att C anses vara den mer romantiske av oss så har jag det, för jag har just suttit och tittat på bilder medan jag läst om tjejer som skriver så ledsamt om deras känslor och då känner jag verkligen hur mycket jag tycker om den här killen.



Blödiga hälsningar









Sista i Triologin

Börjar morgonen med att vakna upp och inte veta var jag är efter en dröm som jag är säker på att jag haft tidigare i mitt liv och tar sedan tag i morgonen. Gör klart lite matte, ringer och väcker Felicia för att berätta att jag bokat tre biljetter till Hish School Musical 3 klockan 13.30.

Jag kommer springandes från bussen, in genom biodörrarna och fram till kassan där jag får ett varnandes finger för att jag inte har mitt leg som vanligt och sedan får jag tillslut "The Golden Ticket". Kanske jag överskattar filmen, jag menar - high school musical 3, allvarligt - det låter inte skitbra. Så, Felicia, Celina och jag tar plats, plockar varsin soffa eftersom det sammanlagt är 11 personer i hela biosalen och efter 16 minuters reklam så startar det. Ungefär två minuter in i filmen är jag rörd till tårar och jag inser att här, i just den här biosoffan kommer jag att få uppleva den mest troligen bästa film som gjorts i Disney's namn. Musikalen som fått mig att gråta, skratta, rysa och bli förälskad i huvudrollsinnehavaren som i det här fallet råkar vara Zac Efron.
    Visst, det var inte bara ros - ska Ashley Tisdale någonsin lära sig gå snyggt högklackat?




Dagens;
En film är inte bra om man inte gråter till den.
-Farmor


Go Wildcats.









Greetings.

Greetings from Teg.

Christoffer är snäll Lena, men tack för att du skrämde upp honom!
Kompisen sitter och pillar på en kamera och jag vågar inte störa för risken är stor att jag får ett kameraobjektiv i ögat och det sägs göra lite ont så nej tack.
Killen har lärt sig klia på ryggen ordentligt och jag är så stolt!

Nu längtar jag jättemycket till julen för då ska jag julpyssla, baka, pynta och dricka glögg.

Här kommer Christoffer med en hälsning till alla bloggare :D Nu får Amanda skylla sig själv när man skriver blogg hos mig!!
Muahahhahahahha!<3

Ja just det, Mr.C(?) har lovat mig att julpyssla med mig. Nu har jag det skriftligt så om han försöker slingra sig så har jag nio läsare i ryggen. Nu ska jag sluta för han sitter och biter mig i axeln, det kan vara ett försök till uppmärksamhet.

Kvällens;                                                                                               

-Vad heter dammsugare (punchrulle) på engelska?
-Dumb sucker?


IDOL JOOOAAAAAAAAAN ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄEEEEEEEEEEEEEEEEGER!!!!

Puss från fel sida av älven!





Fredag.







Hyperoptimopsistoppipangfenomenaliskt!

Hallå allihopa!

Min hjärna går på hyperspeed just nu eftersom jag snart ska på träning till klockan 21.00 på Östra ersbodaskolan (!) och sedan när jag kommer hem ska jag baka till mina småtjejer som muta för att de ska kunna sitta still under mötet jag har imorgon. Risken är att det blir bakslag och de blir uppövermolnen på socker med då får jag väll klubba dem då. Nä skämt åsido, för er som int förstod så var snäll lägg ner telefonen - ni behöver inte ringa till barnombudsmannen.

Dagen bjöd på samhällsprov som jag hoppas skänker mig ett G åtminstone - kanske VG om jag har tur. Jag for också iväg till tandläkaren och satt där i stolen i ungefär 7minuter efetr att ha väntat cirka tjugo. Min vanliga tur. Nä hej svejs nu ska jag gulla med pappa angående skjuts till träningen.

- Camilla, ja jag vill absolut höra mer.

Dagens;
Åh herregud jag trodde hon sa glidmedel!
- Josefin








och nu då?

Matteprov imorgon, har jag hunnit plugga? Svar: Nekande.

Dagarna springer iväg och jag njuter av att se dem försvinna så fort under min fötter, jag har ännu inte ramlat av farten men snart kommer väll plattfallet. Tack och lov så har jag min familj som tar emot mig, eller åtminstone sätter en kudde under rumpan så jag faller mjukt.

Kör snart - JULSÅNGER!!


headache.

Välkommen huvudvärk, jag har saknat dig.
Nu vill jag ha en chokladkaka och sova. Ja och alvedon såklart.


jorden går under

jag tror fan att hsm3 har sliutat gå på bio. är det ett skämt? allvarligt asså, är det ett skämt?

tack.

Sitter på civicslektion och massear min nacke när jag kommer ihåg;

Jag måste bara få tacka sofia, för att du masserade min nacke igår. Nu känns det jättebra och jag funderar på att skicka in dig som "vardagshjälten" till Norrmejerier så om du får en gräddtårta från en okänd så är det nog bara min tacksamhet på ett fat.


Jag skaffar snart rullväska att ha alla böcker i.

Dagens;

När en politiker säger att vi sitter i samma båt
så var på din vakt, betyder det att det är du som skall ro.
- Vilhelm Moberg







I'm touched.

Snacka om talare.

http://elections.nytimes.com/2008/results/president/speeches/obama-victory-speech.html#

8/11 Mormor fyller år



Mormor fyller 79 år idag så vi ska promenera över och fira henne. Jag blir så glad varje gång jag komme för hon är fortfarande lika pigg som för några år sen. Och hon har ser lika bra som en tonåring enligt optikern. Hon var så glad när hon berättade att hon kunde se utan glasögon. Fint.


Dagens: 
Du är kanske äldre än du någonsin varit,
men du är också yngre än du någonsin kommer att bli.
-Står på varje födelsedagskort










suktar

matte nu. vikarien är duktig. mm..

josse har dock mer att tillägga.

ZzZombie

Nu är jag jättetrött, alltså jag är zombielik till och med. Nu är det dags för samhällskunskap, vad kallade man det i 9:an? För här heter det civics bara för att det är för långt att säga. Okay, civics now, then I have to go to the gym andthen mum'll pick me up. Kisses-




Yahooo!

Tack David och Erik för att ni förhyllt min dag med er frånvaro. Usch vad jag lät hemsk där. Men för att sudda ut tyrranitonen i min text ska jag nu förklara läget. David som jag har i specialidrott är bort och det är även min mattelärare. Det här var precis vad jag behövde: Idrott 10.55-11.45, lunch och svenska 12.55-14.05

Så vad ska jag göra nu när jag har en så underbar dag? Jo, jag ska lämna min 40kilos trunk hos mamma så hon tar hem den i bilen och sen går jag på stan och väntar på att C ska sluta så jag får åka hem till honom. Trevligt med ett liv.

Nu är syv:en här och pratar om poäng, kurser etc. Jisses vad man ska ta val här i livet alltså. Men då kom jag att tänka på sommarkvällen då min familj åt kräftor med familjen Bell. Då kom vi in på mina val och hur de vuxna hade hamnat på sina jobb så sa Raymond att jag tror på ödet, jag kan ta en massa olika väga, vissa som är krokigare än andra men man hamnar nog ändå på en speciell plats ändå.
     Så, jag tror på ödet och jag tror att jag klarar mig hur jag än väljer.

Ni kommer aldrig att lyckas - fyrmanna-band är ute. Åk hem till Liverpool...

-Chef på skivbolaget Decca till
medlemmarna i Beatles, 1962



Framtiden börjar närma sig.




mysdag.

Idag är en sådan dag då jag bara vill gå omkring och mysa. Men tillåter min skola det? Nä, min skola låter mig sitta i ett klassrum och gunga med huvudet av sömnbrist eftersom min träning slutade 11 igår.

Igår var en tom dag. Jag gick runt som en zombie och var neutral till gränsen tråkig. Önskade på kvällen att jag bodde lite närmre Christoffer så jag kunde få sniffa lite på hans hals trots att han tycker det kittlas men låter mig göra det ändå.

På återseende




shan atchi

Puss på den mannen. Han är så otroligt underskattad så det finns inte. Det han börjar säga under sin förställning "blattefierad" är att publiken inte ska överskatta honom. Nej, nu ska jag fortsätta njuta av hans sköna humor och hans sköna uttal.

det löste sig.

allting löste sig. fan va skönt!

hoppas alla haft ett trevligt lov för jag har det. elletr, ja ganska så iaf. väldigt lugnt. skriver frånhildas dator så jag akn inte vara djup och meningsfull men jag vill bara fråga när är halloween och när är allhelgona? kan aldrig skilja på dem!

djupt hat.

jag vill bara dela med mig av mitt djupa hat till ensamma kvällar hemma för att ingen är hemma eller att de som är hemma ska parta med någon man inte känner.

mitt djupa hat till världen och mitt djupa hat till halloween. det är en dum högtid.

RSS 2.0