Snooze-mode.

Jag går på Snooze läge just nu.

Ja SD kom in i riksdagen- kom ni på det nu?

Varför protesterar folk mot att ett främlingsfientligt parti kom in i riksdagen? Det är ju som att säga att Sverige är demokratiskt och man får ha sin egen åsikt - bara man inte röstar på Sverige-demokraterna eller Svenskarnas parti. Trots att resultatet inte alls är vad jag föredrar så är det demokratist och jag tycker det är fel att man protesterar mot demokratin.

Nu sitter ni kanske och brinner och håller på att författa en smidig kommentar som ska krossa mig för att jag verkar vara rasist, men håll lite på er tills dess att ni läst igenom hela detta.

Jimmie Åkesson är den enda i partiet som faktiskt har mer tankeverksamhet än en gås. Han är jäkligt duktig på att prata bort svar på frågor som: Vilka ska inte få asyl i Sverige enligt dig? Hade det inte varit för honom så tror jag inte SD hade verkat lika resonabla som de nu gör han pratar.

Varför har vi då suttit och inte låtsats om att de finns medan han fått alla världens chanser att prata hem väljare? Varför har ingen tagit honom i diskussion och fått honom att stå tills vars för deras politik? Nu sitter de i riksdagen och vi protesterar och går ut i tidningarna och säger att vi tappat tron på svenskarna. Varför kommer alla publika reaktioner nu och inte för två veckor sen?

Varför demonstrerar vi mot demokratin och inte mot ett politiskt partis ideologi?
Och varför väntade vi så länge?

Arga lappen är min nya religion.


Arga Lappen alltså. det måste vara ett av världens mirakel.



Mrmrmrmr.....

Sitter mest och muttrar över min onda hals just nu.
Världen är full av idioti en dag som denna.
Och det regnar.

true blood.

nu ska jag krypa ner i sängen och kika på senaste true blood avsnitet. me likey.

Viktor älskar mig fast jag luktar fan. Tur det.

Mitt lår gör ont och jag fick ett skott i tinningen.

Det är lokal smärta på två ställen när det är som bäst.

Kungarna av tylösand

Sen BigBrother har jag väntat på ett program så meningslöst och tankestumt att det får Jimmie Åksesson att verka taktfull. Kungarna av Tylösand.
Konceptet är alltså att de har stoppat in fyra tjejer och fyra killar, alla med egon för stora för deras egna bästa och sedan en fri tillgång till alkohol. Slut. Inga utröstningar, inga uppdrag (än så länge) och inga vinstpengar (vad jag vet?). Det är ju genialt. Svensk tv-underhållning när den är på topp.

Och så medverkandes smeknamn, bara där kan man ju skriva en novell.
Miss Cami. Biskit. DJ Nathalie. Jockiboi. El Machinero. Nemo. Lady Lapdance. Och det bästa -  Svampen.

Klockrent. Redan i första avsnittet har en kille sex två gånger och "Svampen" gnäller om något ingen lyssnade på.

Gott folk, här har ni tv-underhållningen. Släng in lite färglada kuber och en lila teletubbie med handväska så har vi förstaklassig familjeunderhållning. Om RFSU skickar in lite gratis kondomer så har vi sexualkunskap också.

Tack Kanal 5, för ett så meningslöst program som endast kan ha uppkommit vi en sen kväll på kontoret då alla varit trötta och pårökta.

Onsdagar, kanal 5, 22.00.

Kaffet i halsen

Jag satte mitt goa kaffe i halsen när jag insåg att jag hade 16 mail.
Varav ett innehöll en välmenad pekpinne att mail stavas mejl på svenska.
Med all välmening svarar jag: Panduro har ett stort utbud med pysselsaker, jag kan skicka en katalog så du kan leta efter en hobby.

Högt upp på min önskelista

just nu är att få flytta ihop med V.
Än högre upp på önskelistan är att få ett kapital som räcker till en lägenhet.
Och en badrumsmatta.

Vuxen-o-metern går skyhögt.

Jag har just suttit och betalat skulder på en jacka och en resa till mor o far OCH startat månadssparande "När jag ändå höll på liksom."
Gud, vuxenpoängen bara haglar över mig. Jag tror jag måste sätta mig.

RSS 2.0