Ledig helg.

Under helgen har jag endast tagit det lugnt. I fredags åt jag och Viktor egengjord pizza och fick sedan besök av hans lillasyster Selma och hennes kompis. Vi bjöd på muffins och samlade därmed in lite vuxenpoäng. Vi hann även få besök av hans storebror Oskar och hans respektive Anna och deras kompisar så vi satt och socialiserade lite med dem också.
Att jag hunnit sova i soffan innan de kom är ju något som känns så självklart att det inte är värt att nämnas.

I lördags insåg jag något under kvällen då vi var ett gäng som bastade.
Varför sitter man och suger på en öl i bastun?
Det är ju i bastun man behöver vätska som faktiskt stannar kvar i kroppen och inte torkar ut en. Vi satt och funderade över det medan Grabbarna sög på varsin öl och vi tjejer sprang mellan helvetisk hetta och skön svalka. Kan tillägga att jag skötte mig exemplariskt genom att inte dricka öl i bastun. Jag hade fullt upp med att även fundera vilken effekt "björkris-piskor" ger i bastun. Måste göra förfärligt ont?


Under natten blev det påökt i lägenheten när Petter och Hilda crashade på soffan. Hilda i allafall.
 
Jag tänkte lägga in en bild då viktor posar som kalsongmodell - men jag har en känsla att det skulle få obehagliga konsekvenser.




Helgen har, som rubriken berättade, varit ledig från innebandy. Jävulskt skönt nu efter sju dagars innebandy. Jag och Viktor satt och räknad på hur många timmar träning det var på sju dagar och jag tror vi kom upp i cirka 13 plus match. Samtidigt som jag ville dra min klubba över knäna på Andreas så känns det ändå jäkligt bra. Fan nu är man igång.
Som Camilla sa "Fan Tapani, en stukad fot, skolan börjar. Amen nu är det innebandysäsong."

Det där med stukad fot fattar nog bara de som känner mig inom sporten. Liniment och Tejpa fötter har som blivit mitt signum. Men ja, Linimentet har redan satt sin premanenta doft i min lår, foten har redan hunnit bli lindad och tejpad och det första bollmärket lyser redan snyggt på låret. Nu är det säsong!








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0