Lunch med C

Har gått på stan idag och gjort små ärenden till nyår som att köpa eyeliner. När jag knallade omkring på stan så mötte jag Lena, C:s mamma och vi stod och pratade och sedan så kom C efter tag också. Jag drog runt honom litegrann och med ett konstant leende (host) följde han fogsamt efter. Som avslutning på stadens torg så lunchade vi på Wayne's. Ha, det blev lite som en dejt med lunchen. Mysigt!

 




Imorgon gott folk! I morgon ska jag bada, äta middag och sedan sakta men säkert frysa benen av mig eftersom det sägs att det ska bli kallt och det är inte riktigt det min outfit är anpassad till. Får se vart vi hamnar men troligen ska vi fira tolvslaget på stan någonstans - Vi går dit vinden för oss.

Jag vill idag tacka Gud för att han gjorde så att det var lite folk på stan idag. Jag kan inte hjälpa det men jag blir så irriterad och arg när det är mycket folk och som om inte det räckte - vad gör barnvagnarna på stan i rusningstider?
Alltså barnvagnarna med mammor som är mammalediga och har tid att gå på stan de dagar då folk jobbar och går i skolan? Varför envisas de med att gå på en lördag klockan 13.00? Svar ombedes.

Dagens;
"Det som inte dödar, det härdar."
- Gammal Goding


Mysiga hälsningar









Kommentarer
Postat av: Anonym

kanske är papporna som är hemma under vardagarna?

2008-12-30 @ 22:28:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0